perjantai 14. helmikuuta 2014

Ihanaa ystävänpäivää!


Tällä viikolla perjantai on eteläisessä Suomessa monella lailla odotettu. Ensinnäkin tietysti on tämä ystävänpäivä, jota tulee asiaankuuluvalla arvokkuudella viettää. Toisekseen odotettu talviloma alkaa. Meille ystävänpäivään ei liity erityisiä perinteitä emmekä sitä varsinaisesti juhlista, ellei pinkin kynsilakan käyttämistä lasketa. Lapset toki tekevät ja saavat erinäisen määrän mukavia ystävänpäivätervehdyksiä, kuten Ykkösen Kummitädin lähettämän makoisan yllätyksen. Ostin heille myös sydänaiheiset tikkarit, jotka saavat lohdutukseksi, kun vanhemmat lähtevät pitkästä aikaa kahdestaan kaupungille syömään. Onko muuten muillakin niin, että lapset eivät ole varsinaisesti innoissaan siitä, että vanhemmat lähtevät viettämään aikaa kahdestaan? Vai enkö vain ole osannut esittää asiaa heille oikein? 

Ystävänpäiväteemaan sopivat väriltään myös mun uudet jumppakengät. Eilisessä pilateksessa niitä ei varsinaisesti tarvittu, mutta onhan se kiva kävellä pukuhuoneesta saliin näteissä tossuissa, eikö? Olin jo kauan haaveillut uusista salikengistä, ja kun vihdoin väri ja koko natsasivat, oli ne pakko ostaa. Olisivat toki voineet suuremmassakin alessa olla, mutta meneehän isompaan (42) kenkään enemmän materiaaliakin, joten on kai se isompi hintakin sitten ymmärrettävä. 
Talviloma on siis alkamassa ja meillä siihen kuuluu ystävien tapaamista, mitä olemme kaikki kovasti odottaneet. Olen pyrkinyt ja onnistunut suojelemaan viikon töiltä, joten aikaa riittää moneen mukavaan. Lomaan kuuluu myös Tukholman risteily, jonka odotukseen lapset tekivät tuttuun tapaansa aamukamman. Aamuja on niin vähän jäljellä, että Kakkosella tuntuu ihan henki salpautuvan jännityksestä. Suunnitelmissa on pitkästä aikaa vierailu Junibackeniin ja ensimmäistä kertaa perheellä ABBA-museoon. Katsotaan, miten sen ABBA-museon käy, syksyllä käydessämme jonot olivat melkoiset. Museo sinällään on tosi kiva, etenkin jos on katsonut Mamma Mia -elokuvan noin 114 kertaa niin kuin meidän lapset. Hitokseen kiva reissu varmasti tulossa!

Onnellista ystävänpäivää ja mahtavaa talvilomaa niille, joilla sellainen on!
Happy Valentine's day!

Terveisin,
Anna2 kommenttia:

  1. Rentouttavaa lomaa sinulle!. Haluaisin myös käydä Abba-museossa. Saisikohan niiden nettisivuilta varata lippuja etukäteen, niin ehkä välttäisi jonottamisen.Ihanaa ystävänäpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Abba-museossa on kyllä nettikauppa, josta liput voi ostaa lippuja mutta perhelippu oli saatavissa vain paikan päältä. Otamme nyt siis riskin ja menemme Junibacken-hurjastelun jälkeen katsomaan vieläkö tilaa on tälle perheelle :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...