tiistai 22. lokakuuta 2013

Vilvoittava keidasRodoksen saarelta Lindoksen kylästä mosaiikkikujien varrelta löytyi vilvoittava frozen yogurt -keidas. Tai löytyi ja löytyi. Mieheni löysi ja meni tutustumaan. Ei mennyt kauaa, kun istuttiin kattoterassilla  ihailemassa maisemaa frozen yogurtit käsissämme. Mosaic (no just niiden mosaiikkikujien mukaan) ei ole se tyypillisin kreikkalaistaverna vaan viileän vaalea skandinaavistyylinen kahvila. Palvelu on ystävällistä ja tunnelma leppoisa. Jos suunnittelet matkaa Rodokselle, tee päiväretki Lindokseen ja lepää hetki Mosaicissa. Sitä ennen kiipeä Akropoliille: maisemat ovat huikeat!

We found this amazing cafe called Mosaic in our trip to Lindos last spring. The frozen yogurt was every bit as refreshing as you want it to be and the staff is so friendly. There's a great view to the Acropolis from the roof terrace where you can enjoy your coffee and frozen yoghurt. 


2 kommenttia:

  1. No saitpa aikaan kaipuun keitaalle (jugurtilla tai ilman). Toistaiseksi on kuitenkin tyydyttävä vilvoittautumaan täällä kotoisessa syksyssä. Mutta ehkä vielä joskus...

    VastaaPoista
  2. Kiva! Itsellekin näitä (kauko)kaipuita silloin tällöin nousee. Tuleva talvi ollaan kuitenkin enemmän villasukat+fleece-meiningillä, mutta haaveillahan aina saa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...