tiistai 6. marraskuuta 2012

Levollista tunnelmaa


Raidalliset ja luonnollisen sävyiset tekstiilit tuovat ihanan levollista tunnelmaa kotiin ja pehmentävät sisustusta sopivasti. Laadukkaat puuvilla- ja pellavakankaat kestävät hyvin kulutusta ja miltei paranevat ikääntyessään ja niitä on kiva kaivella kaappien kätköistä uuteen käyttöön. Ajattelin ripustaa keittiöön äidiltä jo opiskeluvuosina saamani kauniit vaaleansävyiset verhot tuomaan lämpöä syksyyn ja talveen. Hiukan tätä DIY-innostusta hidastaa se tosiseikka, että se tarvitsemani kapea valkoinen verhotanko on vielä kaupassa enkä (o)saa käyttää iskuporakonettamme. Mutta kuten aina, eiköhän työ tekijäänsä neuvo ja mikäli ei, hätä sitten viimeistään keinot keksii.

3 kommenttia:

  1. Ihania kankaita ja se on ihan totta, pellava esimerkiksi vain paranee vanhetessaan...Kaunis tämä sinun blogisi, minä NIIN tykkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jutta <3 Tuo pellavainen tyynynliina tuossa kasassa on mun miehen isoisovanhempien häälahja noin luokkaa vuodelta 1919. Hyvin on kestänyt!

    VastaaPoista
  3. Ja minä kun olen odottanut, että voisin tilata sulta kasan noita ihania pellavaisia. Blogi on joka tapauksessa hyvä: kätevä tapa pieneen irtiottoon arjen tuoksinassa. Kaihoisan kaunista. Piiu

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...