keskiviikko 12. helmikuuta 2014

DIY korkkiboxi ja arvontaSuureen kevätsiivoon liittyen olen nyt myös pakannut kirkasvalolampun laatikkoonsa ja jättänyt sen lojumaan näkösälle sillä ajatuksella, että mieheni sen siitä toimittaa kellariin säilöön. Huomaatte, että olen oikein toimelias. Sisustusesineetkin vaihtavat paikkaa. Tämä korkkilaatikko saa olla vielä hetken, vaikkakin itse liitän sen enemmän uuteen vuoteen ja talveen. Olen kerännyt alalaatikkoon kuohuviinipullon korkkeja ja niitä metallikehikkoja ja suunnitelmissa on pientä askartelua. Kehikko servettiin voisi tosin olla ilmiselvä ja kiireiselle sopiva ratkaisu, mutta pyrin olemaan vetoamatta kiireeseen, se on niin passé, joten ehkäpä innostuessani lisään jotain keväistä matkan varrella.
Korkkilaatikot syntyvät muuten näppärästi, etenkin jos on jo ennakoinut ja kerännyt korkit valmiiksi. Korkkeja voi löytää hyvin vaikka Fidasta tai Toriltakin. Valmistus on tosi helppoa, lähinnä pitää varmistaa, etteivät lapset pääse käsiksi maaleihin ja pensseleihin. Puinen laatikko on saanut ohuelti ensi mustaa, sitten valkoista maalia, hyvin vapaaseen shabby chic -tyyliin. Maalin kuivumisen jälkeen pintaa on hiukan hiottu hiekkapaperilla niin pinnasta saatiin kuluneen näköinen. Korkit on myös viimeistelty valkoisella maalilla. Kannattaa käyttää miltei kuivaa pensseliä niin maalia ei tule liikaa. 


Nainen Talossa -blogissa on muuten meneillään kiva Lekmer-arvonta. Mä olin kuullut sieltä täältä Lekmeristä mutta olettanut, että kyseessä on vain lelukauppa. Ilokseni huomaan, että siellä on vaikka mitä muutakin. Lekmer.fi-verkkokaupasta  saa myös ne välikausihaalarit ja käsineet, mitä meillä ainakin seuraavaksi aletaan miettiä. Onnea ja iloa päivääsi!

Terveisin,
AnnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...