keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kuvahaaste 3/5


Kuvahaasteen kolmas kuva kertoo arjestamme ainakin sen, että olen paitsi lista- myös kalenteri-ihminen. On mahtavaa suunnitella asioita eteenpäin ja täyttää kalenteria töillä, perheellä, ystävillä ja matkoilla. Tärkeät menot on seinäkalenterin lisäksi laitettava muistiin sähköiseenkin kalenteriin, joka tarpeen mukaan hälyttää seuraavista menoista. Silti olen halunnut pitää kalenterin myös kodin seinällä, jos ei muuten niin lapsia varten. Ykkönen osaa jo hyvin seurata kalenterista tulevat huippukohdat, joita varten tehdään sitten erikseen aamukampoja. 

Tällä kertaa heitän kuvahaasteen (ideana on postata viitenä päivänä 5 kuvaa omasta arkielämästään ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja) Hopealusikka puussa -blogin Mariannelle.


Aurinkoista päivää!
Life is a gift!

Terveisin,
Anna

6 kommenttia:

 1. Jaan innostuksesi paitsi listoihin, myös kalenterin täyttämiseen. Vanhat seinäkalenterit on myös ihana säästää. Voi sitten jälkikäteen muistella kaikkia niitä hammaslääkärireissuja ja satunnaisia kampaajakäyntejä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammaslääkärireissut on mun äitiyslomien kohokohtia: voi sitä hellimisen määrää! Saa vaan maata aloillaan tuolissa ja ottaa vaikka unet ja antaa toisen hoitaa.

   Poista
 2. Kiitos paljon tästä haasteesta :) Ihanaa päivää sinulle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...