perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kuvahaaste 4/5


Ajatuksella "arki on juhlaa" voi arkisiinkin kuviin sisällyttää kuvan tai pari viime perjantailta. Me tavataan nimittäin viettää Siskon kanssa prosecco-perjantaita, kun hän pääsee meillä käymään. Konsepti on hyvinkin yksinkertainen: tarvitset vain perjantain, pullon proseccoa ja hyvää seuraa. Muukin kuohuva kelpaa ja päiväkin voi olla joku muu kuin perjantai, mutta hyvästä seurasta pidetään kiinni. Esimerkiksi shampanja-sunnuntai olisi tästä sitten astetta juhlavampi vaihtoehto. Sitähän voisi toivoa vaikka äitienpäiväksi. 


Siskokaan ei syö enää vehnää, joten vedin pizzaperjantaikortin esiin ja paistoin proseccon seuraksi gluteenittomat pizzat. Huomaatte kuinka uusiutuva olen, eihän tämä ole ruokalistalla kuin miltei joka perjantai. Kuinka odotankaan sitä, että lapset ovat tarpeeksi isoja laittamaan ruokaa! Saadaan varmasti useampia vaihtoehtoja ruokalistalle. 

Ihana aloittaa taas viikonloppua. Aurinkoa ja iloa!
Live life to the fullest!

Terveisin,
Anna

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein mukavalta :) Täälläkin yritetään olla ilman vehnää - tai oikeastaan muitakin kotimaisia viljoja :)

  VastaaPoista
 2. Onko sulla Katja vinkkejä muilla viljoilla leipomiseen? Multa on pitkälti leipomiset jääneet kun vehnää on monissa leipomuksissa vaikea korvata.

  VastaaPoista
 3. Nämä sun arkikuvat vain paranee. Mitä ihanaa onkaan odotettavissa 5/5 postauksessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt ei flunssan nuhjaamana pystynyt ylittämään prosecco-perjantain ihanuutta :)
   Tässä kehitttelemme ystävien kesken keväistä rai&rose-tapahtumaa (påsk&punch koettiin liian punssiseksi näin kevään valoon), josta kyllä teillekin sitten kerron, ehkäpä se nostaa kuvat lentoon ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...