perjantai 16. toukokuuta 2014

Miniloma pakkaamisesta
Kannoin pari päivää sitten muuttolaatikot sisään niin pääsimme pakaamaan ensi viikon muuttoa varten. Koti on täynnä puoliksi pakattuja muuttolaatikoita ja osittain tyhjennettyjä kaappeja. Vappupallot, partioleirikamat ja Fidaan menevät pussukat sikin sokin solmussa. Onko pakko kestää kaaosta, vaikka tietää, että se on väliaikaista? 

Mä olen tosiaan huonoimmillani sotkussa. Tuntuu, että saman tien pääkin on samanlaista sotkua. Pakenen viime viikkoisiin Tukholman kuviin. (Ja suklaaseen, mutta jos sitä ei haista ja tyhjät käärrepaperit on piilotettu, onko sitä lainkaan syötykään?)Käytiin Tukholman päivänämme vesibussisightseeingilla. Reitti kulki Djurgårdenin ympäri ja aluksessa oli jokaiselle kuulokkeet, joissa oli selostus myös suomeksi. Isommat lapset jo kuuntelivatkin innostuneina, mutta pienin totesi, että on päivälevon paikka. Somat pienet ja isommatkin puutalot tekivät minuun vaikutuksen. Lapset taitavat muistaa lähinnä sen, että ABBAn jäsenellä on koti reitin varrella tai Vasa-laivan uppoamispaikan. Ei taida kuitenkaan auttaa siirtää pakkaamista kovin pitkälle. Olen ymmärtänyt, että muuttotalkoolaiset pitävät siitä, että tavarat on etukäteen pakattu. Ehkä vielä yksi työjuttu (ja rivi suklaata) ja otan muuttolaatikon kauniiseen käteeni.

Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!

Terveisin,
Anna


Kirjoittaja on huvilan rakennuttajan puoliso, joka lämmittelee kesän huvilaprojektia varten muuttamalla uuteen kotiin ja karkaamalla sen jälkeen ystävän kanssa minilomalle Kööpenhaminaan.

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä pakkaamis- ja muuttopuuhiin. Me mennään lepäämään viikonlopuksi mökille, niin jaksetaan sitten ensi viikolla auttaa teidän muutossa :)

  VastaaPoista
 2. Niin, ja jos tarvitset personal organizerin, niin mua voi pyytää. Tavaroiden järjestely ja karsiminen on niin mun juttu. Autan mieleläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos muutosta jää ylimääräistä, et viittis myydä niitä seuraavan lauantain kirppiksellä? ;)

   Poista
 3. Sama fiilis tuossa, että kun sotkuista niin pääkin menee solmuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Joskus kaaoksesta menee niin pahasti fiilikset, ettei edes ymmärrä, että on kyse ainoastaan siitä sotkusta ja alkaa keksiä muitakin mörköjä.

   Poista
 4. Nyt vaan reilulla kädellä lajittelemaan tavaraa kierrätykseen, pois, pois, että tällänen vihje pyytämättä ja yllättäen niin kuin entiselle ministerille telefaxi.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä kuulostaa tutulta. En tykkää tavarakaaoksesta ja keskeneräisyydestä. Meilläkin on yläkerran aula täynnä remppatavaraa ja epämääräisiä laatikoita. Tsemppiä sinne. Toisaalta nyt on hyvä tilaisuus lajitteluun ja karsimiseen. Sitten olen huomannut, että tavaran hävittäminenkin on tehty välillä hankalaksi. On kaikenlaista ekokeskusta ja keräilypistettä, eikä aina tiedä minne se tavara pitäisi viedä.Metallia, lasia, muovia, poltettavaa vai sekoitus kaikkea? Helppoa olisi vain tilata lava pihaan, ja heittää kaikki sinne :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...