tiistai 5. marraskuuta 2013

Aasinsilta

Näistä kirjoista olen itse saanut paljon ajattelemisen aihetta.
Eilen mietin sitä, kuinka onnellisuusprojekti sopii sisustusblogiin ja nopeastihan sitä keksii jos jonkinmoista aasinsiltaa. Ilmiselvänä vaikka se, kuinka kirjat sopivat sisustukseen ja löytyykö onnellisuuskirjastolle sijaa kulttuurikirjahyllystä. Meillä tosin kulttuurikirjahylly sai vastikään mennä (tiedän, tuskallista), kun tarvitsimme lisää tilaa itsellemme.

Mutta se linkki niin. Viime syksynä aloittaessani Korvensuu 1919:sta, koin usein epävarmuutta siitä, mihin suuntaan halusin blogin kehittyvän. Tuntui, että maailma on täynnä suurempia, kauniimpia, seuratumpia, valkoisempia/kirjavampia, runsaampia/minimalistisempia, sarkastisempia tai onnellisempia blogeja. Nyt tästä paikasta, tästä elämänvaiheesta, totean, että mun sisutusblogin on tärkeintä olla minunlaiseni. Ja koska kiitollisuus ja arvostaminen ovat alkavan onnellisuusprojektini tärkeitä työkaluja, haluan myös blogini seuraavan ja kuvaavan asioita (vaikka kuinka pieniä), joista olen kiitollinen ja joita arvostan. Tässä blogissa siis toistaiseksi keskitytään niihin pieniin onnistumisiin tai kauniisiin tunnelmiin, joita harjoituksen myötä aina paremmin tunnistaa ja osaa arvostaa.


2 kommenttia:

  1. Kun kirjoittaa blogiin elämän iloisia ja kauniita asioita, ne tulevat myös itselle näkyvämmäksi ja se vahvistaa onnellisuutta. Olet siis aivan oikeilla jäljillä! Mulle blogin pitäminen on toiminut juuri tuolla tavalla, vaikka en ehkä blogia aloittaessani sitä ihan niin tietoisesti ajatellut. Joku voi miettiä, että onpa naiivia höttöelämää, jos tunnelmoi jatkuvasti ihanuuksista. Mutta sellainen ajattelutapa ei ainakaan onnellisuutta lisää :).

    VastaaPoista
  2. True happiness comes from within yourself. Kaikea hyvää onnellisuusprojektiisi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...