keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Koululaisen huoneen väriläiskäEsikoisen huone sai väriläiskän seinälleen alkusyksystä. Kävin ensin tyynynliinan kanssa maaliosastoilla hakemassa juuri oikeaa pinkin sävyä siinä onnistumatta. Juuri kun aloin turhautua, kysyi naapuri, olisiko meillä tarvetta ylijääneelle maalille. Aivan samaa sävyä seinä ja tyynyt eivät ole, mutta ihan riittävän lähellä, jotta huoneesta saatiin oikein raikas ja ryhdikäs valkoisen kanssa yhdistämällä. Lamppuna toimivan e-kirjaimen on mieheni saanut työpaikan logon muutoksen yhteydessä ja se tietty toimii erityisen hyvin esikoisen huoneessa, kun nimensä alkaa E:llä. 

Maali on muuten Tikkurilan Remontti-Ässä, sävy TVT M338, jos mielenne tekee ruveta maalauspuuhiin. Seuraavan kerran maalamaan ryhtyessäni aion hankkia kunnollista rajausteippiä toiveenani, että sen ominaisuudet olisivat paremmat kuin perusmaalarinteipin. Selkeitä kontrasteja tehdessä reunan kanssa saa olla aika tarkkana ja tässä projektissa rajaamisen kanssa tuli aina joku fiba teipin kanssa. Kerron sitten, onko se sen arvoista :)


Terveisin,
Anna


2 kommenttia:

  1. Vautsi mikä valaisinsomiste, esimerkillistä uusiokäyttöä. Eipä ole joka tytön huoneessa vastaavaa :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kova homma nyt löytää vastaavat Kakkoselle ja Kolmoselle. Että jos löydät S- tai J-kirjainta niin huikkaa ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...