maanantai 18. marraskuuta 2013

Joulukortteja! Niin odotettuja!

Nyt taitaa olla 36 päivää jouluun? Lapset eivät ole vielä tehneet aamukampaa, joten en pysy täysin kärryillä. Lisäksi onnellisuuprojektini on tehnyt minusta toistaiseksi paitsi rennomman myös hajamielisemmän, enkä ole aivan niin terävänä kuin tavallisesti. Tämä ei tunnu olevan pelkästään huono juttu: taivas ei tunnu putoavan niskaan vaikka sitä ei jatkuvasti odottaisi. 

Meille, kuten varmasti useimmille lapsiperheille, jokavuotinen joulukortti on tärkeä perinne.  Suunnittelu tietenkin alkaa jo hyvissä ajoin syksyllä. Useimmiten teemme lapsista jonkun hauskan tai suloisen (toisinaan jopa molempia) kuvakortin. Jonakin vuonna pienet sormet ovat saaneet askarrella vinon pinon erilaisia pahvisia kortteja. Tämän vuoden kortti sukulaisille ja ystäville on tietenkin yllätys, joten en siitä vielä kerro sen enempää.

Korvensuu 1919:sta joulukorteissa on tänä vuonna vapaampi suhtautuminen jouluun ja kristilliseen perinteeseen. Itselleni on kolahtanut tämä "Believe in the magic of Christmas"-teema oikein kunnolla. Jonkun mielestä taikuutta ei tulisi sotkea kristittyjen toiseksi tärkeimpään juhlaan lainkaan. Oli miten oli, tänä vuonna minulla on tilaa Coca Cola -pukille, ikkunoista tirkisteleville tontuille ja muulle lapsellisen ihanalle ja tainomaiselle. Tosin väriskaalan kanssa olen edelleen hiukan tiukkis, vaikka lapset toinen toistaan innokkaammin vaativat vilkkuvia värivaloja kotiin. Joulun lopulta tullen voikin sitten halutessaan hiljentyä siihen joulun syvimpään merkitykseen. Toisaalta, onko taikuus kuitenkin vain toinen tapa sanoittaa armon, anteeksiannon, kiitollisuuden ja yhteisöllisyyden tunteita, joita joulu meissä herättää?

This year I'm going very Christmasy (it's a word, isn't it? At least it should be.). I hope you enjoy our Christmas cards. You can order them via email (korvensuu1919 ( @ ) gmail.com). The price per card is 1,50€ and it includes the card + the envelope.

Terveisin,
Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...