maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kevään ihanuus ja kurjuusKoivun siitepöly teki tepposet, joten vaikka ulkona onkin mitä parhain sää, meidän perheen on parasta olla sisällä. Voisipa kukinnan aikataulua hiukan ennustaa, varaisin ensi kevääksi pakomatkan jonnekin kauas tähän pahimpaan aikaan. Tällä kertaa vappuun osuvaan ulkonaliikkumiskieltoon on syytä hiukan valmistautua. Kaupasta on haettava vähintäänkin munkinpaistoainekset plus piknik-evästä moneen makuun. Äitini jaksaa järjestää lapsenlapsille eväsretkiä vaikka olohuoneen matolle, jos sää ei muuta salli, mutta itse olen ehkä sitten liian kireä sellaiseen, joten meillä syödään mun aikana vain ruokapöydässä.
Pääsiäisen aikaan ehdimme onneksi jo hiukan iloita keväästä ja pienestä keväisestä eväsretkestä. Näihin kuvien Muumi-mukeihin mulla on hiukan hankala suhde. Ymmärrän, että monet niistä ovat keräilykohteita ja kuppi on sinällään sopivan kokoinen, mutta jos valita saa, juon mieluummin muumittomasta mukista. Tilanne on vielä pahempi Muumi-lusikoiden kanssa. En vain kerta kaikkiaan saa itseäni syömään sellaisella. Miellän Muumi-ruokailuvälineet niin lasten jutuksi, että haluan syödä sellaisella yhtä paljon kuin lasten kastelusikoilla. Tiedän, että tämä on arka aihe ja näin Tove Janssonin juhlavuonna silkkaa maanpetturuutta, mutta meillä on jokaiselle omat pimeät kohtamme. 
Kun nyt on todettu, että en ole tuolla ulkona ottamassa keväistä väriä hipiääni, voin kertoa, että olen jo pari vuotta käynyt ruskettumassa suihkurusketuskutsuilla. Tänäänkin siis suuntaan ystävän kanssa aloittamaan kesää espanjalaisella rusketuksella. Kerron niistä seuraavassa postauksessa sitten lisää.


Pikaista helpotusta kanssa-allergikoille ja hauskaa vappuviikkoa kaikille!

Terveisin,
Anna

2 kommenttia:

 1. Suihkurusketuskutsut!! Siinä kutsut mun makuun. :D Mä tykkään syödä muumilusikoilla. Se lasten "iso" lusikka on täydellinen jäätelönsyöntiin. Mutta kuten sanottu, makunsa kullakin :). Toivotaan, että ulkonaliikkumiskieltoaikanne sujuu sittenkin vähemmän kireissä tunnelmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkurusketuskutsut onkin ihan nerokas keksintö! Kerron niistä lisää piaikkoin.

   Mä olen kuullut monelta kehuja lusikan rakenteesta, en vain itse pääse yli siitä kuvasta. En myöskään ole pystynyt käymään Muumimaailmassa vaikka toisaalta useita kertoja Disneylandissa. Makunsa kullakin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...